WAT WE DOEN

Wat doen wij?

Sinds 2000 zijn wij actief in zakelijke communicatie en evenementen. Als bureau ondersteunen wij klanten met communicatieadvies en -regie in de brede zin van het woord. Wij faciliteren en realiseren alles wat u nodig heeft op dit gebied.

We weten welke kwaliteiten wij in huis hebben en welke we daarbuiten moeten zoeken. Vanuit onze adviserende rol maakt dat ons tot een regisseur binnen een raamwerk van specialisten; met ons kleine, enthousiaste en creatieve team en een breed netwerk van freelancers en professionals kunnen we  iedere klus aan.

‘Wij willen onze capaciteiten en creativiteit op de meest doeltreffende manier gebruiken om steeds van meerwaarde te zijn; een echte bijdrage te leveren aan het bereiken van de (communicatie) doelen van de klant’

CONTENTSTRATEGIE

CONTENTSTRATEGIE

Eerst helder definiëren wat je wilt bereiken en daar vervolgens de middelen aan koppelen die je precies daar brengen waar je wilt zijn. Wij helpen bij het opstellen van een content plan èn zorgen voor een adequate uitvoer.

EVENEMENTEN

EVENEMENTEN

Dat we een evenement kunnen organiseren hoeven we in Delft en omgeving niet meer uit te leggen: sinds 2001 organiseren wij jaarlijks de DSW Schaatsbaan in hartje Delft. Alle expertise die we in huis hebben komt in dit project samen.

OFFLINE COMMUNICATIE

OFFLINE COMMUNICATIE

Naast alle online media zijn offline middelen nog steeds van belang. Een goede online campagne begint vaak zelfs offline. En dus verzorgen wij brochures, kwartaalkranten, magazines, posters, flyers en wat je nog maar meer kunt bedenken op offline gebied.

ONLINE COMMUNICATIE

ONLINE COMMUNICATIE

Samen zorgen voor een adequate online aanwezigheid: een (responsive) website, digitale nieuwsbrief, goede vindbaarheid (SEO) en eventueel Adwords.

De dagelijkse gang van zaken

Hi, we horen graag van je!

tot snel!

Start typing and press Enter to search