De vraag

Om het 10-jarig bestaan van haar damessportschool Queen’s luister bij te zetten wilde Simone Konincks graag een eigentijds tijdschrift uitgeven voor klanten en relaties. Misschien konden we haar hiermee helpen?

Ons antwoord

Wat een goed plan, en wat een leuke opdracht! We werkten samen het concept verder uit, bedachten de onderwerpen en zochten adverteerders. Het blad moest, net als de sportschool zelf, informeel en persoonlijk worden. Wij hielden de (strakke!) planning in de gaten, namen interviews af, schreven teksten en gingen samen met de fotograaf, vormgever en drukker aan de slag. Het resultaat mag er zijn: geweldige foto’s, een eigentijdse sfeer en vormgeving, en met persoonlijke en informatieve achtergrondverhalen waarin klanten, medewerkers en uiteraard Simone zelf aan het woord komen. Door de enthousiaste reacties van adverteerders kwamen we in plaats van de oorspronkelijk beoogde 16 pagina’s uiteindelijk uit op een prachtig magazine van 36 pagina’s. Als je daar niet blij van wordt!

Het resultaat kun je hier zien

Leuk voor Queen’s

Een mooi, tastbaar aandenken aan het 10-jarig jubileum waarmee Queen’s zichzelf ook voor de toekomst op de kaart zet.

Leuk voor Nota Bene

Wat een feest om samen met een enthousiaste klant en een enthousiast team van begin tot eind zo’n productie te mogen maken.

Related Projects
Hi, we horen graag van je!

tot snel!

Start typing and press Enter to search